Nye opskrifter

Tabla Restaurant Anmeldelse

Tabla Restaurant Anmeldelse


Jeg tog nogle folk med til Tabla i går aftes til en god middag. Jeg kan varmt anbefale Tabla til en god aften med fremragende mad med en moderne stil.


Restaurantanmeldelse: Tabla

og blev dirigeret til et lille bord, hvor min stol ville have nestlet mod en kunde i den larmende, overfyldte bar. Jeg protesterede forsigtigt og pegede forhåbentlig på et ledigt bord langs en sidevæg. "Beklager," sagde servitricen, "der holdes til vores VIP'er."

VIP’er på et kvartersted? Hvad næste gang undrede jeg mig over individuelle skabe til lånere ' Courvoisier? Private reservationslinjer, som kun de udvalgte kender til at holde hoi polloi ude? Det virkede fuldstændig upassende. Men det tyder på, at Tabla, der først rødmer ligner et afslappet, jordnært tilbagetog, har ambitioner.

Tabla var åbent i seks år og var et af de første steder i Portland med små tallerkener og har altid sigtet efter en slags dæmpet elegance. Nogle gange betyder det ikke andet end et snurren af ​​sovs dekorativt røret omkring kanten af ​​en tallerken nogle gange, en særlig smuk præsentation af en ellers enkel ret og nogle gange signalerer det et smukt udtænkt og usædvanligt parring af ingredienser. Ofte betyder denne elegance, at du er til en godbid, men lejlighedsvis ønsker du, at en ret var mindre gennemarbejdet og udsmykkede kort, enklere, mere homier, rodfæstet og uraffineret.

For at være sikker kan du spise meget godt på Tabla, og den muntre service og generelt uhøjtidelige atmosfære satte en behagelig tone. Et langt L-formet værelse i dæmpede toner, en rigelig bar og et åbent køkken med taburetter, der giver en flot udsigt over forberedelserne, lover alle en munter aften. Menuen er lovende: et lille udvalg af eftertænksomt udvalgte forretter, et antal pastaer serveret i enten halve eller fulde portioner (altid et godt tegn for dem, der ønsker at spise italiensk stil med pasta som et første kursus) og et attraktivt udvalg af hovedretter .

Kokken Anthony Cafiero nyder at arbejde variationer på det samme emne, et andet godt tegn, der tyder på både en solid forpligtelse til yndlingsingredienser og et ønske om at eksperimentere for at holde tingene interessante. Så en aften for en forret kom der stykker mør blæksprutte i catalansk stil med bit chorizo, mandler og hvidløg og sprøjtet med sherry. Ved en anden lejlighed blev blæksprutten parret med ternede kartofler i en krydret romescosovs.

En anden fin forret, en ristet roesalat med kiler af delikat pocheret pære og hasselnødder, er kendt for sin usædvanlige tekstur. I stedet for at blive skåret i kvarte eller skiver ligner sukkerroerne, pulseret i en blender, små rognstykker, der dukker i munden med tilfredsstillende detonationer af smag. Måske er det bedste første kursus en luksuriøs bisque af røget kammusling, salsify, fennikel og cider. Typisk for mange retter her eksisterer kammuslingerne, lilliputiske nuggets, mindre som objekter i sig selv end at gøre op og frigive deres smag, hvilket gør fløjlsblød og lidt sød suppe røgfyldt og skarp. Men der er en nysgerrighed i flokken: & quotrillette & quot af stegt flæsk kommer varmt, serveret med tørrede bønner og syltet mangold. Traditionelt er rillettes pulveriserede kødpotter med et tyndt lag fedt og serveret koldt, normalt spredt på toast. Intet opnås ved Tabla 's ulige version, mere en forgæves opfindelse end en kreativ variation.

Køkkenet klarer sig generelt godt med pasta. Jeg var imponeret over den friske tajarin, en Piemonte-version af smalbåndet tagliatelle fyldt med æggeblommer til gylden rigdom. Sauceret simpelthen med trøfflet smør, det var lige så godt som jeg havde vest for Alba. Og tagliatelle med en chili-flecket tomat-svinekødssovs er en perfekt efterårshentning. Men en anden klassisk ret fra Piemonte, agnolotti, havde efter min smag ikke gavn af deres fyld af purerede gulerødder, hvilket gjorde dem alt for søde, hvad de endte med, de ankom lunkne i stedet for glødende varme.

Hovedretter kan være ujævne. Porcini champignon polenta var alt for fast og overbelastet med squash og æblesalat og ristede svampe, til en temmelig usædvanlig bunke. Tabla er bedst, når den ikke prøver for hårdt til udsmykning. De smukt braiserede korte ribben forstærket blot af rødkål giver en perfekt efterårsret. Det samme er tilfældet med en anstændigt udført andekonfekt, med korrekt knitrende hud med den helt rigtige mængde fedthed under. Og stegte vagtler er fantastisk, kødfuldere end ofte er tilfældet med denne fugl. Der er bare for meget på tallerkenen: quinoa -kroket, roerod og chickweed -salat, svinekød, kirsebærgastrique. Forenkle! Forenkle!

Desserter er det svageste led i måltidet. Der er en uheldig intetsigelse i både mælkechokolade panna cotta (hvorfor ikke en dybere, mørkere chokolade?) Og den sæbefulde tiramisu torte. Brødpudding mangler den rustikitet, denne ret græder efter, dens tekstur er lige så interessant som frigolit. Nogle seriøse opmærksomheder er nødvendige for at booste smag og for at komme med en erklæring. Kun ostetallerkenen, med et afbalanceret tilbud og fremragende fig mostarda, skiller sig ud.

Tabla 's store funktion er en tre-retters middag for kun $ 24 (selvom flere retter medfører et beskedent supplement). Lav den forret, pasta og hovedret. Til dessert, Ben og Jerry 's fra kartonen.


1. Forelskelsen | Din restaurantbeslutning

New York, USA Om blog Infatuation er en hjemmeside, app, nyhedsbrev og anbefalingsplatform designet til at hjælpe dig med at finde den perfekte restaurant til enhver situation. Vores restaurantanmeldelser og guider er alle skrevet af en lille gruppe højtuddannede, højtopfattede forfattere og redaktører. Vores mission er meget enkel - at bringe dig de mest ærlige og troværdige meninger om, hvor du kan spise rundt om i verden. Frekvens 30 indlæg / uge Også i Restaurant blogs Blog theinfatuation.com
Facebook -fans 54,6K ⋅ Twitter -følgere 65,7K ⋅ Instagram -følgere 768,9K ⋅ Domain Authority 62 ⓘ ⋅ Alexa Rank 15,2K ⓘ Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail -kontakt

2. Andy Haylers restaurantguide

London, England, Storbritannien Om blog Velkommen til madkritiker Andy Haylers restaurantanmeldelser. Min ugentlige blog dækker mine seneste spisnings- og restaurantnyheder. Følg med for at følge med uafhængige anmeldelser af restauranter og hoteller fra en professionel madskribent. Frekvens 1 indlæg / uge Siden Juni 2006 Blog andyhayler.com/blog
Twitter følgere 20.4K ⋅ Domæne myndighed 53 ⓘ ⋅ Alexa Rank 1.8M ⓘ Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail Kontakt

3. Grub Street | New York Food and Restaurant Magazine

New York City, New York, USA Om blog Grub Street er en madblog af New York Magazine med restaurantanmeldelser, chefinterviews, restaurantåbningsnyheder og madtrendedækning. Frekvens 9 indlæg / uge Siden September 2006 Også i Madblogs, New York -blogs, New York -madblogs, Ting at lave i New York -blogs Blog grubstreet.com
Facebook -fans 284,5K ⋅ Twitter -følgere 371,6K ⋅ Social Engagement 2 ⓘ ⋅ Domain Authority 77 ⓘ ⋅ Alexa Rank 67,2K ⓘ Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail Kontakt

4. Paris ved munden | Spise og drikke lækkert

Paris, Ile-de-France, Frankrig Om blog Paris by Mouth er et pragtfuldt samarbejdewebsted om at spise og drikke i Paris. En guide til mad og vin i Paris, Frankrig, herunder anmeldelser af restauranter, bistroer, vinbarer, bagerier og butikker, der sælger ost, vin, wienerbrød, chokolade. Frekvens 1 indlæg / dag Også i Paris blogs Blog parisbymouth.com
Facebook -fans 23,8K ⋅ Twitter -følgere 18,5K ⋅ Instagram -følgere 23,2K ⋅ Social Engagement 22 ⓘ ⋅ Domain Authority 58 ⓘ ⋅ Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail -kontakt

5. Den kræsne frosser | London -restaurantanmeldelser for at hjælpe dig med at undgå unødig gigt og spildte penge

London, England, Storbritannien Om blog London -restaurantanmeldelser for at hjælpe dig med at undgå unødig gigt og spildte penge. Vores mål er at gennemgå hver restaurant. Frekvens 1 post / kvartal Siden Januar 2011 Også i London Food Blogs Blog pickyglutton.com
Twitter -følgere 1.7K ⋅ Social Engagement 1 ⓘ ⋅ Domain Authority 41 ⓘ ⋅ Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail Kontakt

6. Disney Food Blog

Forenede Stater Om blog Disney Food Blog tilbyder dybdegående nyheder, anmeldelser og oplysninger om mad og restauranter i Disneys parker, feriesteder og krydstogtskibe samt anmeldelser og fotografier af og om alt, hvad madrelaterede er i Disney-parker, feriesteder, film og begivenheder. Frekvens 22 indlæg / dag Siden Marts 2009 Blog disneyfoodblog.com
Facebook -fans 663,9K ⋅ Twitter -følgere 111K ⋅ Social Engagement 65 ⓘ ⋅ Domain Authority 68 ⓘ ⋅ Alexa Rank 77,5K ⓘ Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail Kontakt

7. Houstonia | Houston Restaurant og Bar Nyheder, anmeldelser og opskrifter

Houston, Texas, USA Om blog Find de bedste restauranter og barer i Houston med restaurantfortegnelser efter køkken og kvarter sammen med daglige madnyheder og de seneste åbninger. Hver måned leverer vi Houston i al sin komplicerede herlighed: eksklusive interviews, nyheder, anmeldelser og hårdtslående historier. Frekvens 8 indlæg / uge Siden Marts 2013 Blog houstoniamag.com/eat-and-drink
Facebook -fans 61,2K ⋅ Twitter -følgere 39,3K ⋅ Instagram -følgere 100,9K ⋅ Domain Authority 62 ⋅ Alexa Rank 148,8K Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail -kontakt

8. KevinEats

Om blog Velkommen til KevinEats Blog. Følg med for at følge med i de seneste indlæg om restaurantanmeldelser. Frekvens 4 indlæg / måned Blog kevineats.com
Domain Authority 46 ⋅ Alexa Rank 1.7M Se seneste indlæg ⋅ Få kontakt via e -mail

9. Middagsrestauranter i nærheden af ​​mig

Om blog Det er let at finde middagsrestauranter i nærheden af ​​mig for at spise middag. Søg efter 850+ restauranter, der er åbne nu, hvor du kan spise middag med familie, venner til den bedste mad. Frekvens 1 indlæg / måned Blog dinnerrestaurantsnearme.com
Facebook -fans 117 ⋅ Domain Authority 18 ⋅ Alexa Rank 8,5M Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail -kontakt

10. Jacksonville Restaurantanmeldelser

Jacksonville, Florida, USA Om blog Jax Restaurant Reviews har specialiseret sig i at gennemgå unikke og interessante restauranter i og omkring Jacksonville. Vi brænder for at komme i kontakt med venner og familie under et godt måltid. Frekvens 1 indlæg / uge Siden September 2017 Også i Jacksonville blogs Blog jaxrestaurantreviews.com
Facebook -fans 23,3K ⋅ Twitter -følgere 7,6K ⋅ Instagram -følgere 51,5K ⋅ Social Engagement 1 ⋅ Domain Authority 29 ⋅ Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail -kontakt

11. Bordbeholder

San Francisco, Californien, USA Om blog Tablehopper er en ugentlig insider-e-spalte om spisestue og drikke i San Francisco. Få alt det nyeste om, hvad der er nyt, åbning, lukning og ændring, plus seje events med mad/vin/sprut! Frekvens 9 indlæg / uge Siden Februar 2006 Også i San Francisco blogs, San Francisco madblogs Blog tablehopper.com
Facebook -fans 5,3K ⋅ Twitter -følgere 18,9K ⋅ Instagram -følgere 13,7K ⋅ Social Engagement 1 ⋅ Domain Authority 50 ⋅ Alexa Rank 2,3M Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail -kontakt

12. LouisvilleHotBytes.com | Louisvilles bedste sted for snak og anmeldelser fra mad og restaurant

Louisville, Kentucky, USA Om blog LouisvilleHotBytes er byens topsted for omfattende, præcise og upartiske anmeldelser af restauranter i Louisville, mad og drikke og dets mest pulserende interaktive fællesskab af mad- og spisestueentusiaster, forbrugere og fagfolk i fødevareindustrien. Frekvens 1 indlæg / uge Siden Juli 2005 Også i Louisville blogs Blog louisvillehotbytes.com
Facebook fans 2,7K ⋅ Social Engagement 62 ⋅ Domain Authority 42 ⋅ Alexa Rank 2M Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail Kontakt

13. Roamilicious | Restaurantanmeldelser Blogs

Forenede Stater Om blog Roamilicious er guiden til de bedste restauranter, markeder, bryggerier og mere. Atlanta Restaurant Blog holder dig opdateret om det seneste om restauranter og madnyheder. Frekvens 1 indlæg / måned Blog roamilicious.com/category/re ..
Facebook -fans 5,8K ⋅ Twitter -følgere 1,4K ⋅ Instagram -følgere 47,5K ⋅ Social Engagement 2 ⋅ Domain Authority 40 ⋅ Alexa Rank 560,6K Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail -kontakt

14. Gourmet

Om blog Gourmetian er en madkritiker og restaurantanmeldelser blog. Vi leverer detaljerede anmeldelser, der forsøger at hjælpe restauranter med at forbedre. Frekvens 1 indlæg / uge Blog gourmetian.com
Domain Authority 1 ⋅ Alexa Rank 6.1M Se seneste indlæg ⋅ Få kontakt via e -mail

15. San Diego Food Finds Blog | Restaurantanmeldelser

Santa Fe Springs, Californien, USA Om blog San Diego Food Finds er en flere prisvindende hjemmeside/blog i San Diego med et meget stort tilhængerskab. Det er byens bedste kilde til at finde information om de bedste restauranter, markeder og lokale kulinariske tilbud. Frekvens 1 post / kvartal Siden Oktober 2012 Blog sandiegofoodfinds.com/catego ..
Facebook -fans 12.3K ⋅ Social Engagement 18 ⋅ Domain Authority 36 ⋅ Alexa Rank 295.2K Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail Kontakt

16. OpenTable | Restauranter blog

San Francisco, Californien, USA Om blog OpenTable er en førende udbyder af gratis online restaurantreservationer i realtid til spisende gæster og reservations- og gæstestyringsløsninger til restauranter. OpenTable Blog handler om at udforske og anmelde restauranter. Frekvens 30 stillinger / år Siden December 2012 Blog blog.opentable.com/category/ ..
Facebook -fans 267,3K ⋅ Twitter -følgere 56,5K ⋅ Instagram -følgere 73,9K ⋅ Social Engagement 225 ⋅ Domain Authority 82 ⋅ Alexa Rank 2,9K Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail -kontakt

17. Roadfood | Din guide til autentiske regionale spisesteder

Connecticut, USA Om blog På Roadfood finder du madanmeldelser for stort set alle stater i USA, men i stedet for generiske restaurantanmeldelser kan du få opdateringer om individuelle retter og se bedømmelser for hver. Uanset om du leder efter noget specifikt at spise i din skovhals, eller du planlægger dine rejser og leder efter en god ret at spise på din destination, vil du nyde at scanne Roadfood efter ideer. Frekvens 10 stillinger / år Blog roadfood.com
Facebook -fans 17.1K ⋅ Twitter -følgere 2.6K ⋅ Instagram -følgere 5.2K ⋅ Domain Authority 62 ⋅ Alexa Rank 414.1K Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail Kontakt

18. Samphire og Salsify | London madblog med restaurantanmeldelser og nyheder

London, England, Storbritannien Om blog Samphire og Salsify er afsætningsmuligheden for min kærlighed til restauranter. Der vil være regelmæssige anmeldelser af Londons seneste åbninger, sammen med nogle meget elskede glemte perler, interviews med kokke og restauratører, der har skabt dem, og meget mere til at vække din appetit. Frekvens 9 stillinger / år Siden April 2012 Også i UK Restaurant Blogs, UK Restaurant Review Blogs, Product Review Blogs Blog samphireandsalsify.com
Twitter -følgere 8.3K ⋅ Instagram -følgere 28.3K ⋅ Domain Authority 35 ⋅ Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail -kontakt

19. Amsterdam Foodie | Restaurantanmeldelser

Amsterdam, Noord-Holland, Holland Om blog Her finder du anmeldelser, udvalgte madposter, foode -rejseguider og mere. Du kan også søge efter restaurantanbefalinger efter pris, placering og køkkenart. Find ud af om den bedste (og værste!) Mad og spisesteder her. Frekvens 7 stillinger / år Siden Juni 2007 Blog amsterdamfoodie.nl/category/ ..
Facebook -fans 5.5K ⋅ Twitter -følgere 3.7K ⋅ Instagram -følgere 11K ⋅ Social Engagement 113 ⋅ Domain Authority 41 ⋅ Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail -kontakt

20. Stof til eftertanke | En madblog i Miami

Miami Beach, Florida, USA Om blog En madblog fra Miami med anmeldelser af restauranter i det sydlige Florida og andre steder. Frekvens 4 stillinger / år Siden Februar 2009 Også i Miami Blogs, Miami Food Blogs Blog foodforthoughtmiami.com
Facebook -fans 145 ⋅ Twitter -følgere 5.8K ⋅ Instagram -følgere 2.1K ⋅ Social Engagement 15 ⋅ Domain Authority 36 ⋅ Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail -kontakt

21. HaraldOnFood.com | Restaurantanmeldelser og opskrifter

Om blog Jeg er Harald, en madmand, og leder altid efter kulinariske lækkerier. Jeg elsker at opdage nye gastronomiske destinationer. Frekvens 11 stillinger / år Blog haraldonfood.com
Facebook -fans 2,7K ⋅ Twitter -følgere 748 ⋅ Instagram -følgere 114,9K ⋅ Social Engagement 1 ⋅ Domain Authority 2 ⋅ Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail -kontakt

22. ASANDA NTSHIQA

Om blog Følg med for at få opdateringer fra denne blog i din indbakke. Frekvens 3 stillinger / kvartal Blog rawbeaux.wordpress.com
Domænemyndighed 7 ⋅ Se seneste indlæg ⋅ Få kontakt via e -mail

23. Anmeldelse af restauranter

Bangalore, Karnataka, Indien Om blog Elsker at spise og rejse .. Jeg er ingen madprofessionel .. Bare en ivrig madelsker .. Ja, en madelsker, der ønsker at rejse verden rundt for at nyde de kulinariske lækkerier og dele mine oplevelser med dig. Siden Oktober 2012 Blog reviewofrestaurants.blogspot ..
Facebook -fans 1,8K ⋅ Twitter -følgere 1,2K ⋅ Instagram -følgere 1,3K ⋅ Social Engagement 3 ⋅ Domain Authority 11 ⋅ Se seneste indlæg ⋅ Få e -mail -kontakt

24. BTV

Om blog Rejser rundt i verden Spiser. Frekvens 1 post / år Blog betvoodoo.com
Twitter -følgere 25 ⋅ Domain Authority 6 ⋅ Se seneste indlæg ⋅ Få kontakt via e -mail


Joanna Gaines 'nye kogebog er dit svar på perfektion til middag

Magnolia bordet kommer til at ændre den måde, du behandler dig selv - og gæster også.

Vores yndlings HGTV -stjerne har endelig udgivet sin allerførste kogebog, og ærligt talt kunne vi ikke være mere begejstrede. Fixer øvre stjerne retter på hendes stil i køkkenet og mere end 125 af hendes yndlingsopskrifter med fans. Magnolia bord dækker morgenmad, frokost, middag, sider og appetitvækkere, plus en pokkers dessertafdeling.

Vi kiggede tidligt på Gaines & apos nye kogebog, som kan købes i dag og fås, uanset hvor der sælges bøger. Vi var & apost for chokerede til at se det Magnolia bord er stærkt afhængig af ingredienser, der ikke er regelmæssige i vores arsenal, da det ikke kan være en kostkammerat, men vi blev overraskede over at se, hvordan Joanna indarbejdede nogle af sine lettere opskrifter i sin kogebog.

Hold dig opdateret om, hvad sundt betyder nu.

Joanna & aposs opskrifter og smuk fotofølelse   hjemmelavet, gårdhøjet og restaurant klar på én gang — kunne vi ikke & apost hjælpe med at stoppe ved bogen & aposs introduktionen, hvor Gaines lægger en liste over køkkenklammer og gadgets, hun har ved hånden.

Født i Kansas og nu berømt bosat i Texas, er Gaines dybt forankret i hendes sydlige kultur 𠅊nd Magnolia Bord & aposs opskrifter illustrerer virkelig denne identitet.

Men disse sydlige klassikere får en genial Fixer øvre-lignende twist. Stegte grønne tomater er toppet med en cremet, hurtig r émouladesauce, og & quot1919 Pimento Cheese & quot er en populær ret på Gaines & apos  Waco, Texas restaurant, også kaldet  Magnolia Table. Navnet   er en nikkelse til restaurantrummet og tidligere tidligere beboer, ਎lite Cafe, der åbnede i 1919.

Gemt væk bag disse afslappende, lækker sider   af smørret kiks, osteagtige gryderetter og søde syltetøj, er nogle sundere måltider, vi helt sikkert kan komme bag på.

Middage som grillet laks med Meyer citroner og cremet agurkesalat, grillet hindbær-chipotle svinemørbrad og perfekt stegt kylling føles perfekt til  summermenuer. Og vi kan & apost andet end øjenretter som hvid bønne hummus og fersken caprese, som gør enhver baggård grill så meget bedre.

Glæder mig til at prøve nogle opskrifter ud af dette!

Et opslag delt af Jessica Kohrman (@jesskohrman) den 22. april 2018 kl. 10:09 PDT

Hvad og mere,  Magnolia bord går ud over Joanna & aposs indlysende sydlige arv — overraskede bogen os med en samling retter, der hyldede Joanna & aposs udvidede familiehistorie. Tabt mellem sider af amerikanske klassikere som æbletærte og kartoffelmos er & quot; Syrian Donuts, & quot; Mom's Bulgogi, & quot og & quot; Jo ’s Fatayar. & Quot; Disse opskrifter repræsenterer hendes koreanske og libanesiske baggrund og er en kærkommen afgang fra de andre retter inden for titel.

Selvom vi ville ønske, at vi kunne overbevise Joanna om at være mere opmærksom på ernæring i fremtiden, viser Magnolia Table ikke kaloritællinger eller andre næringsoplysninger på sine sider. Ikke desto mindre ville jeg prøve en af ​​de flere sund-ish retter for virkelig at smage de smag, der har Magnolia bord så berømt.

Så snart jeg faldt over det fantastiske billede, der var knyttet til sorte fisketacoer med rødkål og mangoslaw, havde jeg fundet mit testperson.

Selvom jeg erstattede en pose coleslaw -blanding med rødkål, fulgte jeg anvisningerne til en tee (næsten alligevel). Denne særlige opskrift var ret ligetil og let at følge, og jeg synes, at enhver hjemmelavet kok let skal kunne tackle Joanna & aposs opskrifter.

Det endelige produkt var temmelig velsmagende. Jeg var lidt skuffet over, at bogen & aposs -fotografiet inkluderede avocado og introen nævnte dem. men de var ikke inkluderet på ingredienslisten. Opskriften havde bestemt brug for en smule mere af et cremet element, så min pro tip, skal du selv lave Joanna & aposs tacos, er prikken over i’et for alle & aposs yndlingsfrugt.

Samlet set fandt jeg ud af, at bogen er guld værd, hvis du leder efter nogle enkle klassiske måltider og en sund måde at sprænge en gang imellem i dit eget køkken. Joanna Gaines isn & apost forsøger at skinne i sundhedsrummet, helt sikkert, men jeg er en stor fan af kogebøger, som jeg føler, at jeg faktisk vil bruge. Og dette er en, som enhver kok vil vende sig til igen og igen.

Magnolia -bord: En samling opskrifter til indsamling er til salg 24. april.


Pris & amp Priser

Mad på bordet er gratis på det grundlæggende abonnementsniveau. På dette niveau vil du kunne vælge tre opskrifter for ugen baseret på de kriterier, du har angivet, eller du kan vælge fra Mad på bordets opskriftsdatabase.

Mad på bordet vil generere en indkøbsliste til de tre måltider, men ikke mere. Du er alene om at planlægge resten af ​​dine måltider i ugen, lave en indkøbsliste og finde ingredienser til salg. Men hvis du er ny inden for Mad på bordet, er dette en god måde at prøve deres service på.

Der er en række forskellige betalte abonnementsmuligheder, men hvert abonnement er det samme, og det giver dig mulighed for at planlægge syv måltider i ugen og få genereret en indkøbsliste for alle disse måltider. Abonnementspriser er som følger:

  • Månedlig – $ 9,95
  • Kvartalsvis – $ 26,95 (spar $ 1,07 pr. Måned på et månedligt abonnement)
  • Halvårligt – $ 47,95 (spar 1,96 $ pr. Måned på et månedligt abonnement)
  • Årlig – $ 69,95 (spar $ 4,12 pr. Måned på et månedligt abonnement)

Jeg smagte disse opskrifter fra Joanna Gaines & rsquos Ny kogebog, og jeg & rsquom i Food Heaven

Disse retter er lige så velsmagende, som du & rsquod forventer.

Joanna Gaines � HGTV ’s Fixer øvre Magnolia -historien Waco, Texas, Siloer og så meget mere er kendt over hele landet for sin rustikke, elegante designestetik og for hendes legende, inderlige forhold til mand Chip og snart fem børn. Hun har sat sine spor i hele indretningsverdenen, Waco og HGTV, og nu sætter hun også sit præg på den kulinariske verden.

Joanna ’s første (og forhåbentlig ikke sidste) kogebog, Magnolia bord,blev frigivet den 24. april en restaurant med samme navn åbnet i Waco tidligere på året. I kogebogen og restauranten deler Joanna opskrifter på alt fra komfortmad til familie-yndlingsretter 𠅊nd Rigtig enkel kunne prøve et par retter fra Fixer øvre stjerne sig selv ved en frokost, der fejrede kogebogens lancering i New York City.

Ikke overraskende var alt lækkert: Kiksene var luftige og fyldige, småkagerne var komplekst smagfulde og kyllingsalaten var en forfriskende fornøjelse. Alle disse opskrifter —og mange, mange flere — er tilgængelige i Magnolia bord,men her er nogle af Rigtig enkel ’s favoritter, med opskrifter, du kan prøve selv derhjemme.


DCs anden georgiske restaurant er åbnet i det nordvestlige. Tabla er en afslappet kvarterrestaurant på hjørnet af Lamont Street og Georgia Avenue i Park View -kvarteret (mellem Petworth og Howard University). 'Tabla' er et georgisk ord for et udendørs bord, der bruges til at servere de rigelige mængder mad, der er karakteristisk for en traditionel supra, en festlig fest, der nydes i landet.

Thrillist

Intet vil fylde dig mere end solid lasagne i georgiansk stil og osteagtig, smørret khachapuri. Dette kom-som-du-er spisested fra teamet bag Supra har en budgetvenlig menu og hurtig servicestil, der gør Tabla til en allround-vinder. Det er også et valgmulighed til morgenmad eller brunch med en ny morgenmad khachapuri, tilføjet ristede rodfrugter og ost toppet med et spejlæg.


Smagfuld, usædvanlig kulinarisk rytme: Find den i Tabla Winter Park

Fræsende tallerkener er glamourøse. Som leggy filmstjerner, der stammer fra limousiner, kommer deres lange velformede dufter af aroma fra køkkenet, der fristende suser en kulinarisk ækvivalent til hvirvlen og blinket fra paparazzis kameraer - og hovederne vender sig og venter på at se, hvilken dragende skål der skaber røre .

Hejst højt til skulderen, vil du se halsen kran, spisende i håb om at få et glimt. Vores server bar sin bakke lavt til vores bord i Tabla Winter Park, forbi en herre, der sad alene, lige ved siden af. Hans hoved vendte sig mod lyden af ​​sydende, duften af ​​spidskommen, løget, kødets fedt, da det karamelliserede på den sviende varme tallerken.

Han smilede. "Jeg burde spise sammen med dig," sagde han i vores generelle retning.

Jeg havde håbet på en "When Harry Met Sally" -esque, "jeg får hvad de har."

Han var for ung til en sådan reference, men tallerkenen havde gjort stort set det samme, som Meg Ryan gjorde under den komiske, semi-raske scene i Katz's Delicatessen. Det stjal showet.

Jeg føler mig nogle gange lidt som Billy Crystal -karakteren, når jeg bestiller sådanne ting, for at være ærlig. Jeg vil hellere bare have mit corned beef - eller i dette tilfælde tandoori lammekoteletter ($ 32), uden fanfare - men der er ingen anden måde at få dem til at redde det sexede gulvshow på tallerkenparaden.

Hvis du er genert på samme måde, skal du skubbe igennem det. Hver bid er gawk fest værd.

Helt mørt, mellem sjældent lam på benet. Ja, fortsæt og hent en med dine hænder, alle stirrer alligevel. Undre dig som kødet bryder fra hinanden, da lagene af smag præsenterer sig i bølger. Vær ikke uhøflig over for din spisekammerat, men tag et øjeblik til at være opmærksom på oplevelsen. Luk øjnene, hvis du skal.

Og gør det med hver ret.

Tabla er ikke ny nyt - dets søsterrestaurant nær Universal har eksisteret i mere end et årti - og forårsposten i Winter Park bragte et nyt niveau af indisk køkken til denne del af byen, da den åbnede tidligere på året.

Ikke det bedste år at ekspandere, men med denne sensationelle mad (og med tilbud om at starte 20 procent rabat med minimum 50 $ takeaway og gratis afhentning på kantsten!) Er det ikke overraskende, at de har været udsat for pandemisk storm.

Vores spise-i-oplevelse var udenfor, sådan. Tabla opererer i rummet, der tidligere var kendt som Paris Bistro, og det er en smukhed. "Udendørs" borde er ikke netop det, men derimod inde i et slags indkøbscenter med springvand og vandelementer. Ingen aircondition, men sikkert for regnen.

Vi begyndte med en chaat fad ($ 15). Chaat er en catch-all betegnelse for de mange sorter af indisk gadepris serveret snack-stil. Den indeholder pani puri, delikat stegt puffer, du åbner og fylder med salte kartofler og kikærter. Det bliver noget af en hipsterbehandling med en sød murerkrukke, hvor rundene serveres. Det kommer sammen med enestående samosa, dahi bhalla (kvalt, stegte linserfritter) og aloo tikka chaat (en dejlig version af disse lækre kartoffelkager). Alt giver en sjov, festlig deling.

"Kan ikke gøres mild" var advarslen på nogle af Tablas retter. For mig er det en sirensang. Jeg forhandlede med min spisepartner om ged vindaloo ($ 19), og hun var en trooper, der nød det, selvom hun duppede kludserviet til panden.

Øm ged falder fra benet med nul indsats, det hele badet i smuk lyse rød sovs, der bringer varmen formidabelt, men også forsigtigt. Smagene - hvidløg, eddike, spidskommen, koriander og det der ligner tusind andre er alle tilbage, et kalejdoskop for ganen, farverne forskydes inden for hver bid.

Det virker som et kærlighedsbrev, jeg ved det, men det var det samme for takeaway - som blev leveret til min bil øjeblikke efter at have trukket op. I denne sæk: den grønne chili naan ($ 4) jeg havde hoppet over sidste gang i mine krydderiforhandlinger gobi Manchurian og junglee lal mass ($ 19), en smuk, traditionelt krydret ret fra Nordindien - vi valgte lam som protein - og dal gosht, mere ged, denne gang simret med sorte linser i en løg-tomat masala.

Min vens datter, som 15 -årig, har været på jagt efter byens bedste gobi manchurian ($ 12 stegt blomkål i et rigt, krydret kast) og havde udråbt Tabla til at være toppen. Hun kan godt have ret. Denne version er ikke gennemsyret af sin sauce - en god funktion, da så mange af de andre retter giver et væld af fordybelse i naan.

Hvad angår resten? Mere mørt kød, mere gennemgående krydderier - aromatisk, lagdelt, latterligt. Saucer, du ikke kan modstå at ske ud af, selvom du pakker resterne. Linser, der smelter væk på en sky af tempererede krydderier. På en flod af ghee.


Scott Joseph Review

Nu hvor vacciner gør det muligt at vende tilbage til indendørs spisning, har jeg en liste over restauranter, jeg har haft ondt at besøge personligt. Tablas Winter Park -placering har været øverst på listen.

Tabla, på sin oprindelige placering, var en af ​​de allerførste restauranter, jeg gennemgik på dette websted - faktisk allerede før dette websted, i dets tidligere iteration, tilbage i 2008. Jeg var en umiddelbar fan af maden, men stemningen - en temmelig sjæløst værelse ud af lobbyen på et endda sjæleløst hotel nær Universal Orlando - lod noget tilbage at ønske. Der blev foretaget forbedringer i årenes løb, men da det blev meddelt, at Tablas ejere ville åbne et andet sted i det tidligere Paris Bistro -rum i Shops on Park -arkaden, tænkte jeg: "Endelig har de fundet det perfekte hjem."

Og det har de. Selvom den er mindre end Orlando-beliggenheden, tilbyder Winter Park-restauranten en madoplevelse, der samtidig er intim og distanceret, ved hjælp af den indvendige spisestue med sit fuldvæggede vindue, der kigger ud til et atrium med overdækket spisning under et aldrig løvfældende træ. Og hvis det ikke er nok, er der også borde på fortovet foran Park Avenue.

Ved et besøg for nylig valgte mine gæster og jeg et bord i atriet og bestilte os en fest med lækre forretter, hovedretter og brød. Efter at have nappet i noget papiragtig papadum drizzled med mynte chutney, bestilte vi et fad chaats, herunder pani poori, samosa, dahi bhalla og aloo tikki.

Vi nød at stikke huller i den hævede pani puri og fylde dem med den krydrede kartoffelblanding.

Bhalla papdi chaat havde krydret kikærter og kartofler med tortilla-lignende melstrimler i en yoghurtsauce.

Vi delte også nogle kokosrejer med pankojakker, sprødstegt og serveret med en sød og krydret sauce.

En af mine gæster valgte chicken boti kabab fra listen over tandoori -valg. Jeg ignorerer generelt tandoor -mad på indiske menuer, fordi jeg alt for ofte har været skuffet over tørt, smagfrit kød. Men dette var lige modsat. Brystkødet var fugtigt og mørt, og pastaen, der dækkede bidderne, var godt krydret og smagfuld.

En anden gæsts valg af lam palak gosht viste sig at være min favorit blandt hovedretterne. Den spinatbaserede sauce, smagt til med hvidløg, tomater og løg, var perfekt til de møre kødstumper og var ekstra lækker, når den blev skeet over de medfølgende ris.

Til min hovedret valgte jeg vindaloo rejer, serveret i en krydret sovs med kartofler og eddike. Jeg satte pris på, at en note på menuen fortalte diners, at denne ret ikke kan tilberedes mild - vindaloos er ikke milde. Min var krydret mellem medium og varm, og det passede mig fint.

Løgkulchaen, vi bestilte til bordet, var blød og fyldt med løg og krydderier og gav endnu en fin platform til at transportere gravier og saucer.

Betjeningen var kyndig og opmærksom. Mine gæster og jeg satte pris på, at vores server havde timet forretterne til at følge, når vi havde afsluttet forretter, så vi ikke blev overvældet af mit et overfyldt bord.

I øvrigt tilbyder Tabla stadig kinesiske og thailandske retter, men jeg har altid foretrukket kok Sajan Prems indiske retter. Og jeg er begejstret for, at de nu blev vist frem på et ordentligt sted. (Check out Prem demonstrating his chicken curry recipe in an edition of Scott’s Kitchen.)

Tabla Winter Park is at 216 N. Park Ave. (map). It is open for lunch and dinner daily. The phone number is 321-422-0321.


Why did the food media ignore the best-selling cookbook of 2018?

More than a month into the shiny new year, anyone who is in the business of needing to know can obtain a total data picture for 2018 — pages viewed, exercise hours spent, units sold. I am always keen to survey the cookbook realm, wondering whether the food media’s “best-of” lists reflect what the American public craves.

I thought I had a handle on what the most popular cookbook would be, but I was Marco Polo off. Ice-cold wrong. Would you have guessed, without the photographic hint? Its author is a first-timer in the field, and its content was not driven by electric multicookers or immigrant cuisine.

In figuring out why I was so off base, I cooked or supervised the testing of 20 of its recipes, far more than for the average cookbook review. The process also took me places I did not expect to go: forcing me to own up to preconceptions and examining some of what it takes to mega-sell a cookbook. Turns out, the reliability of the recipes doesn’t always matter. But if you are an inveterate cookbook reader, you might have already known that.

Delish did include it in its list. USA Today gave the book a thumbs-up, as did Taste of the South magazine and Better Homes and Gardens.

The winner is “Magnolia Table: A Collection of Recipes for Gathering” by Joanna Gaines, published in April by William Morrow ($30). More than 1.3 million copies had sold by November, and more than 2 million copies are now in print. According to NPD Bookscan, “Magnolia Table” was the No. 2 bestseller across the hel book industry last year, behind Michelle Obama’s autobiography. That’s a lot of Jojo’s Biscuits.

Those buttery biscuits and convenience-product casseroles and green beans amandine, the meatloaf and apple pie are what “Magnolia Table” is made of, but hardly the draw. Joanna and her husband, Chip, are beloved lifestyle royalty who are by all accounts genuinely nice folks. Their hit “Fixer Upper” series ran on HGTV for five seasons, until the couple, citing a need for more family time, ended it. Their Magnolia Foundation is involved in community restoration. Their Magnolia Market retail complex has made Waco, Tex., a destination for ardent fans, whose hunger is partly responsible for this cookbook. Above all else, the book demonstrates how well the Gaineses know their audience.


Se videoen: upřímná recenze vietnamských restaurací v Praze